Servicii Gratuite

Acest post isi doreste sa adune cat mai multe persoane care prin intermediul comentariilor sa isi ofere serviciile in mod deliberat si gratuit oricui ar avea nevoie de ele. Prin urmare, daca te pricepi la ceva, la orice: reparatii tv, calculatoare, mecanica auto, pagini de web, traduceri, zugravit, etc.....te rugam sa postezi aici un comentariu in care sa precizezi ce anume esti dispus sa oferi oricui ar avea nevoie, localitatea in care este valabila oferta si o forma de contactare (email, ID de mess, telefon).
Pe baza acestor date cei aflati la nevoie va pot contacta si puteti stabili de comun acord caile colaborarii. 
Evident, vorbim doar de manopera, daca serviciul respectiv implica si achizitionarea de materiale, consumabile, etc, acestea cad in sarcina solicitantului. 
Totodata, intervalul de timp in care se solutioneaza solicitarea ramane la latitudinea ofertantului. 
Inainte de a solicita un serviciu cuiva care il ofera, te rugam sa iei in calcul regula bunului simt si sa te folosesti de acel serviciu numai daca iti este neaparat necesar si fara abuzuri. Asta ar demonstra ca putem sa ne pregatim pentru o lume in care egoismul, avaria, materialismul, rautatea pot fi uitate.
Nu exista nici o forma de constringere legala sau contractuala asupra desfasurarii acestor activitati. Ele sunt considerate drept intelegeri intre doua persoane care si-au exprimat acordul de a se ajuta. Implicit, proprietarii acestui website nu isi asuma nici un fel de raspundere sau merit fata de esecul sau reusita colaborarilor. Scopul acestui site este unul filantropic: de a oferi un mijloc de comunicare celor care inteleg ca ajutandu-i pe altii se ajuta pe ei.


Etichete: