Ghid practic pentru utilizarea AFIRMATIILOR! Partea a II-a


Salut!

Cum esti? Relaxare si veselie....ar fi frumos! Si de ce nu? Ne dam in continuare cu Pamantul in jurul Soarelui si sincer, daca iesi din oras (forma asta gri de organizare) si ajungi in natura, wow....totul e....natural. :)

Cea mai mare descoperire a generatiei mele este aceea ca fiintele umane isi pot modifica vietile schimbandu-si modul de a gandi! - William James

Ce frumos spus! Atunci cand creezi afirmatii, trebuie sa te concentrezi pe ceea ce iti doresti, nu pe ceea ce nu iti doresti! Deseori, oamenii isi articuleaza dorintele prin exemplificarea a ceea ce nu isi doresc. Nimic nu poate fi mai eronat. In loc de: nu vreau sa fiu sarac...alege Sunt Bogat! In loc de: Nu vreau sa fiu bolnav....alege Sunt Sanatos!

Desi variantele de mai sus, in aparenta, par sa spuna acelasi lucru, nu este deloc adevarat! Subconstientul tau percepe temerea. El nu face diferenta intre Vreau si Nu Vreau. El percepe doar: sa fiu sarac, sa fiu bogat, sa fiu bolnav, sa fiu sanatos.

Daca vrei ca afirmatiile tale sa iti aduca prosperitatea si fericirea la care rivnesti, iti spun imediat ce trebuie sa faci. Afirmatiile pozitive vin in multe feluri si forme, structura insa, ramane aceeasi. Orice forma alegi, fii cat se poate de precis, clar si succint cu putinta.Eu Sunt: O declaratie despre cine esti tu.

Acestea sunt afirmatii pozitive despre adevarata stare de spirit pe care o ai in interiorul tau. Poti sa iti insusesti o intreaga lista de "Eu Sunt"-uri facand o lista-inventar a tuturor aspectelor tale pozitive: aptitudini, cunostinte, talent, conditie fizica, etc.

- Sunt perfect sanatos la minte, trup si spirit.
- Sunt genial si imi folosesc intelepciunea in fiecare zi.
- Sunt pasionat de tot ceea ce fac.

Eu Pot: O declaratie despre potentialul tau.

Asta este o exprimare pozitiva a abilitatii tale de a iti indeplini scopurile propuse. Este exprimarea increderii tale in propria-ti putere de a evolua, de a creste, de a te ajuta singur si de a te schimba. Declaratiile de tip Eu Pot se exprima abia dupa ce ai o lista de scopuri.

- Pot sa-mi iubesc partenerul(a) neconditionat.
- Pot sa ma las de fumat usor.
- Pot sa-mi dezvolt propria mea afacere si sa fiu independent financiar.

Eu Voi: O declaratie a schimbarilor pozitive din viata ta.

Afirmatii pozitive despre ceea ce vrei sa se intample. Reprezinta o profetie a succesului tau. Afirmatiile de tip Eu Voi se fac atunci cand ti-ai stabilit prioritatile si scopurile principale in viata. De multe ori elementul VOI poate fi inlaturat pentru a aduce afirmatia la timpul prezent.

- Ma voi iubi si ingriji in fiecare zi.
- Voi avea mai multa incredere in mine cu fiecare zi care trece.
- Imi voi face vizualizarile in fiecare zi.Iti poti intensifica afirmatiile intr-un mod foarte simplu, cu ajutorul unui singur cuvint - USOR.

Castig 1.000.000 $ lunar! sau Castig USOR 1.000.000 $ lunar!  

Observi cum cuvintul USOR aduce calmul si intensifica impactul pozitiv al afirmatiilor tale?

Iata cateva moduri prin care sa dai un plus de putere afirmatiilor tale:

1. Asigura-te ca afirmatiile tale sunt indraznete, clare si pozitive.

2. Exerseaza, spunandu-ti afirmatiile timp de 30 de minute pe zi. Spune-le atat in gand cat si cu voce tare, chiar daca iti pare ciudat. Noua ta viziune despre viitorul tau este curajoasa si ca atare nu se poate ca afirmatiile tale sa fie asumate inca de la inceput. Le vei simti asumate dupa ce incepi sa le repeti si vei incepe sa crezi in ele.

3. Cand incepi sa te indoiesti de afirmatiile tale, gandeste-te ca subconstientul tau iti da de fapt un semnal de avertizare pe baza limitarilor tale, nu pe baza capacitatilor tale de a realiza ceva.

4. Asuma-ti credibil ceea ce iti propui. De cate ori iti stabilesti un nou scop repeta-l pana cand l-ai imprimat in subconstient.

5. Chiar daca rostesti aceste afirmatii, nu uita sa si treci la actiune, in sprijinul scopurilor tale.

6. O afirmatie nu va cauza schimbari majore in viata ta decat daca ai planul care sa sustina acea afirmatie si daca urmezi zilnic pasii care sa te aduca mai aproape de scopul tau.


 Aminteste-ti ca afirmatiile necesita ceva timp pentru a deveni realitate dar odata inceput procesul, vei fi surprins de rapiditatea cu care se schimba lucrurile in jurul tau. La inceput poate sa para mult efort fara prea multe rezultate, dar curind vei asista la conturarea viselor tale. Inauntrul tau este un geniu care isi doreste sa se exprime liber. Tot ce trebuie este sa inveti cum sa-ti folosesti abilitatile constiente astfel incat sa influentezi pozitiv zona subconstienta a creierului tau, adica 90%. 

Pana la urma (spune asta cu voce ridicata): POT SA OBTIN ORICE IMI PROPUN! 

Ganduri frumoase si inspirate!

Cu prietenie sincera,
 
Traian 

Etichete: